Bodemfolie: voorkom een vochtige kruipruimte!

Natte kruipruimtes veroorzaken meestal problemen en ergernissen, maar het gebruik van mulch is een eenvoudige en relatief goedkope manier om de vochtigheid van kruipruimtes op te lossen. De massieve folie wordt onder in de kruipruimte geplaatst. De bodemfolie voorkomt dat vocht in de kruipruimte verdampt. Dit zorgt voor een prettiger klimaat in huis omdat er minder vochtige lucht in huis komt. Maar door de aluminiumfolie is ook het klimaat van de kruipruimte veel beter. De natte kruipruimte is schadelijk voor de bouwconstructie en beperkt de levensduur van de houten vloerconstructie.

Een beter klimaat kan ook zorgen voor een langere levensduur van de leidingen en ophangbeugels in de kruipruimte. Heeft u interesse in folie-isolatie op de bodem? Onze experts staan ​​altijd klaar om verschillende mogelijkheden met u te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend, voor zo’n gesprek kunt u contact met ons opnemen!Vochtige kruipruimtes zorgen vaak voor problemen en ergernissen, maar het aanbrengen van bodemfolie is een simpele en relatief goedkope manier om vochtproblemen in de kruipruimte aan te pakken. Op de bodem van de kruipruimte wordt een stevige folie geplaatst. De bodemfolie stopt de verdamping van het vocht in de kruipruimte. Dit zorgt voor een prettiger klimaat in huis aangezien er minder vochtige lucht uw woning zal binnendringen. Maar ook het klimaat in de kruipruimte wordt dankzij de folie aanzienlijk beter.

Een vochtige kruipruimte is nadelig voor de bouwconstructie en beperkt de levensduur van een houten vloerconstructie. Een beter klimaat zorgt eveneens voor een langere levensduur van leidingen en ophangbeugels in de kruipruimte. Bent u geïnteresseerd in folie isolatie op uw bodem? Onze specialisten staan klaar om met u in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Dit is geheel vrijblijvend, voor zo’n gesprek kunt u contact met ons opnemen!

 

pexels-vlada-karpovich-4050296

- Maakt een einde aan vochtproblemen in huis

- Geen schimmel en bacteriën meer

- Bespaar op energiekosten

- Geschikt voor huizen van alle bouwjaren

Vraag vrijblijvend een offerte aan