Dakisolatie: bespaar op uw energierekening!

Warme lucht stijgt omhoog. Hierdoor gaat veel warmte verloren via uw dak. Met dakisolatie is dus veel winst te behalen. U bespaart jaarlijks honderden euro’s op de energierekening met dakisolatie. Daarnaast maakt dakisolatie uw huis behaaglijker én verkleint u uw CO₂-uitstoot.

Door onze zeer brede isolatie ervaringen kunnen wij u goed adviseren welke soort isolatie aansluit bij uw wensen. Wij adviseren u graag middels een vrijblijvend advies gesprek. We komen graag bij u langs, inspecteren uw woning en geven u een vrijblijvend advies en offerte.

Wij isoleren het dak met PIF isolatie.

Geschikte dakisolatie kiezen

Er zijn twee manieren om een dak te isoleren: aan de binnen- of de buitenkant. R.A.D.B. Vloerisolatie isoleert het (hellend) dak altijd aan de binnenzijde.

Bij een plat dak adviseren wij u het dak aan de buitenkant te isoleren.  Het isoleren van een plat dak aan de binnenzijde verhoogt de kans op vochtproblemen aanzienlijk. Dit wilt u natuurlijk voorkomen!

Voor advies op maat door een van onze specialisten kunt u contact met ons opnemen. Dit adviesgesprek is bij u thuis en geheel vrijblijvend, dus schroom niet en maak een afspraak!

 

 

 

 

 

radb vloerisolatie

VLOER ISOLEREN

Denk je na over het isoleren van je dak maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ook hiermee kunnen we je helpen. Neem contact op en hoor wat jij kunt besparen of bel ons op

06-39447116

PIF

- Een lagere energierekening

- Uw wooncomfort vergroten

- Lagere CO₂ uitstoot

- Geen energieverspilling meer

Vraag een vrijblijvende offerte aan