Dakisolatie: bespaar op uw energierekening!

Warme lucht stijgt omhoog. Hierdoor gaat veel warmte verloren via uw dak. Met dakisolatie is dus veel winst te behalen. U bespaart jaarlijks honderden euro’s op de energierekening met dakisolatie. Daarnaast maakt dakisolatie uw huis behaaglijker én verkleint u uw CO₂-uitstoot.

Door onze zeer brede isolatie ervaringen kunnen wij u goed adviseren welke soort isolatie aansluit bij uw wensen. Wij adviseren u graag middels een vrijblijvend advies gesprek. We komen graag bij u langs, inspecteren uw woning en geven u een vrijblijvend advies en offerte.

Wij isoleren het dak met PIF isolatie.

Geschikte dakisolatie kiezen

Er zijn twee manieren om een dak te isoleren: aan de binnen- of de buitenkant. R.A.D.B. Vloerisolatie isoleert het (hellend) dak altijd aan de binnenzijde.

Bij een plat dak adviseren wij u het dak aan de buitenkant te isoleren.  Het isoleren van een plat dak aan de binnenzijde verhoogt de kans op vochtproblemen aanzienlijk. Dit wilt u natuurlijk voorkomen!

Voor advies op maat door een van onze specialisten kunt u contact met ons opnemen. Dit adviesgesprek is bij u thuis en geheel vrijblijvend, dus schroom niet en maak een afspraak!

 

 

 

 

 

PIF

- Een lagere energierekening

- Uw wooncomfort vergroten

- Lagere CO₂ uitstoot

- Geen energieverspilling meer

Vraag een vrijblijvende offerte aan