Top-isolatie

Ondanks alle bouwvoorschriften en de nieuwste technieken lekt kostbare warmte aan alle kanten uw huis uit. Behalve uw vloer, zijn buitenmuren en daken de grootste veroorzakers van weglekkende warmte. En dus hogere stookkosten. Het isoleren van uw vloer levert u direct een comfortabel en behaaglijk gevoel op. Geen nare kou-stroom meer over uw vloer en geen koude voeten. Indien u besluit om tenminste twee isolatiemaatregelen aan te brengen in uw woning, dan kunt u tot twintig procent woning-isolatie subsidie aanvragen. Informeer bij het energieloket van uw gemeente over de subsidie-regelingen.

Werkwijze

Een vloer isoleren vereist veel inzicht en ervaring. Wij voeren altijd eerst een kruipruimte inspectie uit. Is er sprake van vocht en schimmel? Hoe is de ventilatie? Is bodemisolatie nodig zodat vocht nog minder kans krijgt? Wij maken een plan van aanpak. U ontvangt een overzichtelijke offerte. Bij goedkeuring van de offerte maken wij een afspraak voor installatie.

Minder CO2-uitstoot

Met duurzame vloerisolatie verbruikt een gemiddelde huishouden op jaarbasis gemiddeld 320 m3 minder gas. Dat scheelt circa 200-300 euro per jaar op uw energierekening en circa 600 kilo CO2-uitstoot minder. Uw rendement op vloerisolatie bedraagt tenminste 7%. Het maakt niet uit of u een houten of betonnen vloer heeft. Uw vloer isoleren levert altijd een energiebesparing op. Zelfs bij nieuwbouwwoningen met vloerverwarming verbruikt u beduidend minder energie dankzij vloerisolatie.

terug