Welkom bij RADB-Vloerisiolatie

even voorstellen...

Laat ik beginnen met de initialen van mijn bedrijfsnaam R.A.D.B. De ‘R’ en de ‘D’ staan voor Remco Duives. Ik ben geboren in Sri Lanka en geadopteerd en opgegroeid in Nederland. De letters ‘A’ en ‘B’ staan voor Ajith Bandara. Dat is de naam die mijn biologische moeder mij heeft gegeven. Vandaar: R.A.D.B.-vloerisolatie. “Pluk de Dag”, dat is mijn motto. Ik sta iedere dag vroeg op en ga met een glimlach aan het werk. Dat doe ik met heel veel plezier. Ik ben geen type die achter een bureau zit. Laat mij maar praktisch bezig zijn. Als geen ander weet ik hoe belangrijk dienstverlenend en servicegericht werken inhouden. Ik doe m’n uiterste best om altijd mijn afspraken na te komen.

Remco Duives

Werkgebieden

Met RADB-Vloerisolatie kom ik overal in Nederland. In de regio’s Noord-Brabant, Limburg, Zuid-Holland en Utrecht kunt u mij het vaakst te vinden. Ik werk samen met andere installateurs. Wij helpen en ondersteunen elkaar waar nodig. Door samen te werken leren wij van elkaars ervaringen en geven wij elkaar praktische tips. Onlangs nog bij moeilijk bereikbare kruipruimtes en zeer natte grondoppervlaktes.

Vloerisolatie installeren binnen 2 maanden

Na goedkeuring van uw offerte kan R.A.D.B.-Vloerisolatie meestal binnen twee maanden uw betonnen of houten vloer isoleren.

Teamwork

R.A.D.B.-Vloerisolatie werkt collegiaal samen met Tonzon gecertificeerde installateurs en PIF-installateurs. Net als ik zijn het zelfstandige ondernemers die vakwerk leveren tegen een zeer gunstig tarief. Wij werken bijna iedere dag samen en helpen elkaar. Ons materiaal betrekken wij rechtstreeks van Tonzon of PIF, tegen vastgestelde prijzen. Wij werken snel en transparant en kunnen onze diensten aanbieden tegen een relatief laag uurtarief omdat wij geen ‘out-of-pocket’ kosten hanteren. Transparantie, vakmanschap en service. Dat kunt u van mij en mijn collega’s verwachten.