Het comfortabele effect van vloerisolatie

Hadden we dat maar eerder gedaan’ horen wij vaak zeggen. Vloerisolatie brengt veel comfort in uw huis. Ook zorgt het voor een gezonde vochtregulatie en het verdwijnen van vocht en schimmel.

In de zomer zorgt het voor een goed geventileerde woning en werkt vloerisolatie dus verkoelend, maar in de winter kunt u er zeker van zijn dat u minder hoeft te stoken. Vloerisolatie is namelijk een duurzame besparing op uw energiekosten.

In tegenstelling tot andere isolatietechnieken, vallen de kosten voor vloerisolatie mee. Dat komt door het duurzaam geproduceerde materiaal. Licht in gewicht, gemaakt van kunststof en aluminium en volledig vouwbaar. RADB Vloerisolatie werkt met het vloerisolatie materiaal van Tonzon en PIF.

 

happy-adult-woman-talking-on-phone-and-using-laptop-while-3768998

Heeft u last van een koude vloer, vochtige muren, een muffe lucht of hoge energierekening? Wacht niet langer. Neem contact op, ook als u een nieuwbouwwoning heeft.

10 jaar garantie

Op alle isolatieproducten van TONZON en PIF krijgt u 10 jaar garantie.

afspraak binnen 24 uur

Wij bellen u terug binnen 24 uur voor het maken van een (vervolg)afspraak.

gratis kruipruimte inspectie

Bij R.A.D.B. Vloerisolatie is een kruipruimte inspectie gratis.

Werkgebieden

Met RADB-Vloerisolatie kom ik overal in Nederland. In de regio’s Noord-Brabant, Limburg, Zuid-Holland en Utrecht kunt u mij het vaakst te vinden. Ik werk samen met andere installateurs. Wij helpen en ondersteunen elkaar waar nodig.

Door samen te werken leren wij van elkaars ervaringen en geven wij elkaar praktische tips. Onlangs nog bij moeilijk bereikbare kruipruimtes en zeer natte grondoppervlaktes.

 

Teamwork

R.A.D.B.-Vloerisolatie werkt collegiaal samen met Tonzon gecertificeerde installateurs en PIF-installateurs. Onze zelfstandige ondernemers leveren vakwerk tegen een zeer gunstig tarief. Wij werken regelmatig samen en helpen elkaar. Ons materiaal betrekken wij rechtstreeks van Tonzon of PIF, tegen vastgestelde prijzen. Wij werken snel, transparant en kunnen onze diensten aanbieden tegen een relatief laag uurtarief. Transparantie, vakmanschap en service. Dat kunt u van ons verwachten.