Over R.A.D.B. Vloerisolatie

Wat betekent R.A.D.B? De ‘R’ en de ‘D’ staan voor Remco Duives. Ik ben geboren in Sri Lanka en geadopteerd en opgegroeid in Nederland. De letters ‘A’ en ‘B’ staan voor Ajith Bandara. Dat is de naam die mijn biologische moeder mij heeft gegeven. Vandaar: R.A.D.B. Vloerisolatie.

“Pluk de Dag” is mijn motto. Ik sta iedere dag vroeg op en ga met een glimlach aan het werk. Dat doe ik met heel veel plezier. Ik ben geen type die achter een bureau zit. Laat mij maar praktisch bezig zijn. Als geen ander weet ik hoe belangrijk dienstverlenend en servicegericht werken inhouden. Ik doe m’n uiterste best om altijd mijn afspraken na te komen.


Remco Duives

 

vloerisolatie-dakisolatie

Heeft u last van een koude vloer, vochtige muren, een muffe lucht of hoge energierekening? Wacht niet langer. Neem contact op, ook als u een nieuwbouwwoning heeft.

10 jaar garantie

Op alle isolatieproducten van TONZON en PIF krijgt u 10 jaar garantie.

afspraak binnen 24 uur

Wij bellen u terug binnen 24 uur voor het maken van een (vervolg)afspraak.

gratis kruipruimte inspectie

Bij R.A.D.B. Vloerisolatie is een kruipruimte inspectie gratis.

Werkgebieden

Met RADB-Vloerisolatie kom ik overal in Nederland. In de regio’s Noord-Brabant, Limburg, Zuid-Holland en Utrecht kunt u mij het vaakst te vinden. Ik werk samen met andere installateurs. Wij helpen en ondersteunen elkaar waar nodig.

Door samen te werken leren wij van elkaars ervaringen en geven wij elkaar praktische tips. Onlangs nog bij moeilijk bereikbare kruipruimtes en zeer natte grondoppervlaktes.

 

Teamwork

R.A.D.B.-Vloerisolatie werkt collegiaal samen met Tonzon gecertificeerde installateurs en PIF-installateurs. Onze zelfstandige ondernemers leveren vakwerk tegen een zeer gunstig tarief. Wij werken regelmatig samen en helpen elkaar. Ons materiaal betrekken wij rechtstreeks van Tonzon of PIF, tegen vastgestelde prijzen. Wij werken snel, transparant en kunnen onze diensten aanbieden tegen een relatief laag uurtarief. Transparantie, vakmanschap en service. Dat kunt u van ons verwachten.