Het comfortabele effect van vloerisolatie

Hadden we dat maar eerder gedaan’ horen wij vaak zeggen. Vloerisolatie voelt zeer prettig aan. Het brengt veel comfort in uw huis voor mens en dier. Bovendien zorgt het voor een gezond binnenklimaat. Vocht en schimmel verdwijnen. Het is toch heerlijk om op je blote voeten rond te lopen, terwijl het buiten nat en koud is? Geen extra sokken meer en de voeten kunnen van de bank. In de zomer werkt vloerisolatie verkoelend. Klamme warmte wordt tegengegaan door ventilatie. Maar prettig is vooral dat vloerisolatie een duurzame besparing oplevert in uw energiekosten.

In verhouding tot andere isolatiemaatregelen zoals buitenmuur isolatie en dakisolatie, vallen de kosten voor vloerisolatie mee. Dat komt door het duurzaam geproduceerde materiaal. Licht in gewicht, gemaakt van kunststof en aluminium en volledig vouwbaar.

happy-adult-woman-talking-on-phone-and-using-laptop-while-3768998

Heeft u last van een koude vloer, vochtige muren, een muffe lucht of hoge energierekening? Wacht niet langer. Bel RADB-Vloerisolatie. Oók als u een nieuwbouwwoning heeft: 06 39 44 71 16

10 jaar garantie

Op alle isolatieproducten van TONZON en PIF krijgt u 10 jaar garantie.

afspraak binnen 24 uur

Wij bellen u terug binnen 24 uur voor het maken van een (vervolg)afspraak.

gratis kruipruimte inspectie

Bij R.A.D.B. Vloerisolatie is een kruipruimte inspectie gratis.

Werkgebieden

Met RADB-Vloerisolatie kom ik overal in Nederland. In de regio’s Noord-Brabant, Limburg, Zuid-Holland en Utrecht kunt u mij het vaakst te vinden. Ik werk samen met andere installateurs. Wij helpen en ondersteunen elkaar waar nodig.

Door samen te werken leren wij van elkaars ervaringen en geven wij elkaar praktische tips. Onlangs nog bij moeilijk bereikbare kruipruimtes en zeer natte grondoppervlaktes.

 

Teamwork

R.A.D.B.-Vloerisolatie werkt collegiaal samen met Tonzon gecertificeerde installateurs en PIF-installateurs. Onze zelfstandige ondernemers leveren vakwerk tegen een zeer gunstig tarief. Wij werken regelmatig samen en helpen elkaar. Ons materiaal betrekken wij rechtstreeks van Tonzon of PIF, tegen vastgestelde prijzen. Wij werken snel, transparant en kunnen onze diensten aanbieden tegen een relatief laag uurtarief. Transparantie, vakmanschap en service. Dat kunt u van ons verwachten.